PDA

View Full Version : کم شدن آب رادیاتور دوو اسپرو

سياوش وب
7 August 2005, 10:11 PM
سلام من ماشینم دوو اسپرو نمی دونم چرا تازگی آب رادیات کم میکنه جوری که حدود 1 یا 2 لیتر بعضی وقت ها آب کم میکنه :icon_twis
در مواقعی که کولر میگیرم معمولان زود تر آب کم میکنه کسی در این مورد اطلاعی داره؟؟ :icon_cry:

kima
8 August 2005, 08:45 AM
سوراخ نیست ؟

arash p mbz bmw
8 August 2005, 08:57 AM
بینم شما خودتون اب رو هر چند وقت چک میکنید شاید هوا گرفته
جوابمو بده راهنماییت میکنم

محمد رضا محمدي
8 August 2005, 11:36 AM
جنت بالا و جنت پاييني رادياتور رو براي سوراخ يا پارگي يا هر گونه پوسيدگي چك كنيد ....
همين تور اين عمل رو براي درب بالا و پايين رادياتور و همچنين لوله هاي رادياتورتو و واتر پمپ تكرار كنيد ...
يك تست كوچك هوا گيري هم ميتونه به شما كمك كنه ...

fizzi
8 August 2005, 01:10 PM
منتقل شد.

crimsondevil50
8 August 2005, 05:11 PM
من تو بعضي ماشين ها ديدم اگه هنگام خاموش كردن موتور ،درجه حرارت آب بالاتر از نرمال باشه و اين عمل تكرار بشه آب كم ميكنه.

سياوش وب
8 August 2005, 08:48 PM
arash p mbz bmw

بینم شما خودتون اب رو هر چند وقت چک میکنید شاید هوا گرفته
جوابمو بده راهنماییت میکنم

من معمولان 3 یا 4 روز بعضی وقتا زیاد کم میشه بعضی و قتا خیلی

محمد رضا محمدي

جنت بالا و جنت پاييني رادياتور رو براي سوراخ يا پارگي يا هر گونه پوسيدگي چك كنيد ....
همين تور اين عمل رو براي درب بالا و پايين رادياتور و همچنين لوله هاي رادياتورتو و واتر پمپ تكرار كنيد ...
يك تست كوچك هوا گيري هم ميتونه به شما كمك كنه ...

اسپرو تا اونجایی که من میدونم یک در داره برای آب ریختن اونم رو رادیات نیست

محمد رضا محمدي
8 August 2005, 11:27 PM
منظور من از درب بالايي رادياتور قسمت بالايي رادياتور هستش كه به شبكه لوله جوش داده شده .....

شهر
9 August 2005, 12:07 AM
میتونه ماله واشر سرسیلندر هم باشه که اب از اگزوز تبخیر میشه و رادیات اب کم میکنه

سياوش وب
9 August 2005, 01:48 PM
میتونه ماله واشر سرسیلندر هم باشه که اب از اگزوز تبخیر میشه و رادیات اب کم میکنه

از کجا می شه فهمید البته تازگی از اگزوز دود سیاه دیدم زده به دیوار احتمال داره مال واشر سر سیلند باشه؟ در زمانی که کولر می گیرم بیشتر آب کم می کنه و وقتی تو پارکینگ میزارم بعد از کولر گرفتن آب زیرش میریزه البته سبز رنگ نیست خیلی کم رنگ سبز داره با خودش ( آب رادیاتم اکثرش زد یخه رنگش پرتره )

سياوش وب
10 August 2005, 10:56 AM
بابا تا موتور ماشینم نسوخته یکی کمک کنه

MR-DVD
10 August 2005, 08:39 PM
درب رادیات رو عوض کنی ایشالا مشکلت حل میشه

سياوش وب
11 August 2005, 12:30 AM

از کجا انقدر مطمئنی؟؟؟؟

MR-DVD
11 August 2005, 08:25 PM
چون مشکل خودم و یه نفر دیگه با این کار رفع شد.
البته راست می گی...
تقریبا هیچ چیز 100% نیست.

dash_tufi
7 October 2007, 03:39 PM

درسته...درب رادیاتور اصلی بنداز روش...زرد رنگه...به احتمال خیلی زیاد مشکلتون حل میشه... خوب سفتش کن که آب بندی بشه و فشار داخل سیستم رو از درزه محل اتصال تخلیه نکنه و در صورت لزوم ازسوپاپ روی درب تخلیه کنه...

CAMELIASS$
5 May 2008, 10:58 PM
کم شدن آب رادیاتور علل مختلفی میتونه داشته باشه:
1-خرابی ترمستات - دمای آب زیاد بالا میره ولی دور پایین فن روشن نمیشه وبالای رادیاتور زیاد داغ نمیشه-ترمستاتو باز کن وداخل آب جوش قرار بده وباز شدنشو چک کن نذار خیلی باز بشه!
2-خرابی در منبع آب-باعث تبخیر بیش از حد آب میشه ووقتی ماشینو خاموش میکنی اگه آروم کمی درو باز کنی!!!بخار با قشار بیرون نمیاد.
3-نشتی آب از اتصالات وشیلنگها - 5 دقیقه بعداز خاموش کردن ماشین زیر ماشین واتصالاتو چک کن بست شیلنگهارو سفت کن اگه فنری عوض کن پیچدار ببند.
4-خرابی واشر سر سیلندر - آب داخل سیلندر یا روغن موتور میشه - موتورو بعداز 5دقیقه خاموش کن وگیج روغن ودر بالای موتورو بازکن روغن نباید شیری یا خاکی رنگ باشه - 10 دقیقه بعداز کار کرد موتور دستتو جلو اگزور بگیر نباید قطرهای آب بپاشه _ اگه آب داخل سیلندر بشه موتور بد وبالرزش روشن میشه وتا داغ نشده بالرزش کار میکنه - وقتی آب حسابی داغ شد موتورو خاموش کن بدون بازکردن در منبع وبعداز سرد شدن موتور شمع سیلندر 4 رو (سمت دلکو)باز کن وباچراغ قوه داخلشو نگاه کن برای اطمینان یه پارچه تمیزو بادقت فرو کن داخل سیلندر ومرطوب شدنشو چک کن بقیه سیلندرهارو هم چک کن .....

icha
22 May 2008, 11:17 PM
منم همین مشکلو دارم دو روز یک بار آب به مقدار یکو نیم لیتر میریزم میدونم از رادیات چون وقتی تمام این نکاتو تست کردم دیدم گوشه سمت راست رادیات به اندازه یک سر سوزن سوراخ و ازش بخار و مقداری آب میاد .
ممنون از راهنمای بالا