PDA

View Full Version : اطلاعات در مورد پراید 141

aghmeysam
7 August 2005, 02:20 AM
با سلام
میخواستم یه پراید 141 بخرم ولی گفتم اولش با شما یه مشورتی بکنم که اصلا ارزشش رو داره یا خیر و اگه داره فرقش با پراید معمولی چیه و میگن فرمونش هیدرولیکه آیا راسته؟ :icon_cool

ali_tl2000
7 August 2005, 07:44 PM
من یکیش رو دو روز دستم بود خودم هم پراید دارم . به نظرم دور ریختن پوله که آدم بره 141 بخره !
تنها حسنی که داره اینه که مثل پراید زیاد نیستش و جلو داشبورد قشنگتری داره همینطور تو دوزی درها هم بهتره و اون مدلی که دست من بود ظبط سیدی خور هم داشت. ولی به نظرم هندلینگ پراید بهتره همینطور این ماشین باید حتما برف پاکن شیشه عقب داشته باشه که نداره بنابراین شیشه عقب همیشه کثیفه البته در رانندگی شما اثری نداره چون تمیز هم باشه دید عقب ماشن بینهایت بده همینط.ر احساس میکنم که عقب ماشین زوتر از پراید صدا میفته و کلا صدای داخل کابین زیاده ! از نظر موتور هم فرقی ندارند با هم ! کلا پیشنهاد میکنم که ماشین های اورجینال تر بخرید تا ماشین های دستکاری شده مثل 141 !

ali_tl2000
7 August 2005, 07:46 PM
فرمونش هم معمولیه ! abs هم نداره !

دانيال
8 August 2005, 02:39 AM
سلام خسته نباشید

من 141 دارم عزیز ولی از مدل قدیمش به من تو نمایندگی گفتن جدیداش مفت نمیارزه تازه هر دو مدلشم بازار خرید فروش خوبی نداره یا ماشین سلیقه ای هستش ولی بهت بگم ضبطش مفت نمی ارزه الکی هستش زود خراب میشه
فرمونشم هیدرولیک نیست فقط یه دست رینگ معمولی داره دید عقبم صفره باید راننده کامیونی باهاش بری یعنی فقط ایینه بغل داری

یا حق...............

mi2
8 August 2005, 04:46 AM
سلام
دوستان کاملا درست میگن در مورد ضبطش که رو دست اندازا قطع میکنه قربون ایران برمم که خیابوناش کم دست انداز نداره :icon_arro به نظر من فقط تنها مزیتی که نسبت به پرایدای معمولی داره خوشگلیشه همین

alireza_shd
8 August 2005, 06:58 AM
عقبش که دست کاری شده خیلی مشکل داره تازه بیشترش وقتی بارون می آید آب می ده داخل. ته ماشین مثل ننو بالا و پایین میشه.

دانيال
8 August 2005, 03:58 PM
سلام خسته نباشید

بابا ضبط تو دست انداز قطع نمیشه که اتفاقا تو این مورد برای ایران ساخته شده اما آیسی میسوزونه بعد نمایندگی عباس آباد آوانگار مهمون دایمی میشی

عزیزم تو بارونم آب تو نمیاد اگرم بیاد مشکل از نواره دور دره .

یا حق...................

aghmeysam
8 August 2005, 05:47 PM
پس به نظر شما ماشین تا 8 میلیون چی بخرم خوبه؟

bardiashamee
9 August 2005, 12:00 AM
نفوذ آب ونشتی تخصص ایرانیه چه تو ماشین ساختنش چه تو خونه ساختنش!!

پرشیا هم آب تو صندوقش میره این یه مسئله شانسیه!

booleck
9 August 2005, 01:35 AM
پس به نظر شما ماشین تا 8 میلیون چی بخرم خوبه؟
به نظر من يک 405 مدل 80 يا 79 بگير اگه بگردی با اين پلی که داری ميتونی يه تميزش رو گير بياری خيلی بهتر از پرايد هستش

aghmeysam
9 August 2005, 02:53 AM
میگم یه 405 صفر اقساطی بردارم بهتر نیست ؟

دانيال
9 August 2005, 03:47 AM
سلام خسته نباشید

بابا پول قسطاش کمرتو خم میکنه ادم سر ماشین 1000000 ضرر کنه بهتر ازینه که پول مفت بده اپل خرجش خیلی بالاست یه شیشه جلو دور بر 200000 هزار تومن در میاد برای طرف بعد دیکه دوره اپل گذشته .

یا حق...................

aghmeysam
10 August 2005, 01:30 AM
کی حرف از اپل زد...

bardiashamee
10 August 2005, 11:24 PM
به نظر من يک 405 مدل 80 يا 79 بگير اگه بگردی با اين پلی که داری ميتونی يه تميزش رو گير بياری خيلی بهتر از پرايد هستش

aghmeysam مشکل در تایپ بالایی booleck هستش که باعث شده دانيال فکر کنه حرف از اپل هست! :icon_arro