PDA

View Full Version : کیلومتر شمار جدید پراید

bachebahal
6 August 2005, 08:42 PM
سلام
میخواسم بپرسم میشه کیلومتر شمار پراید را عوض کرد از این جدیدا انداخت؟

دانيال
8 August 2005, 02:28 AM
سلام خسته نباشید

دوست من چرا میخواهی از این کیلومتر شمار رو عوض کنی بابا یه تلق بگیر بچسبون بهش از این جدیدا هم سالار تر میشه کمترم برات خرج بر میداره با نصب حدود 10000 تومن این نظر منه حالا هر چی صلاح خودته

یه سوالم من دارم بابا این بوق 120 تا رو چجوری میشه لال کرد من هر جا بردم 3 چهار روز نزده اما باز شروع مکنه به جیغ زدن میره رو اعصاب.

یا حق......................

kima
8 August 2005, 08:42 AM
داخل همین فروم راهش بود که
یک پلاتین داره
فاصله اون رو از سر اون طرفش دور کن

bachebahal
8 August 2005, 12:28 PM
سلام خسته نباشید

دوست من چرا میخواهی از این کیلومتر شمار رو عوض کنی بابا یه تلق بگیر بچسبون بهش از این جدیدا هم سالار تر میشه کمترم برات خرج بر میداره با نصب حدود 10000 تومن این نظر منه حالا هر چی صلاح خودته

یه سوالم من دارم بابا این بوق 120 تا رو چجوری میشه لال کرد من هر جا بردم 3 چهار روز نزده اما باز شروع مکنه به جیغ زدن میره رو اعصاب.

یا حق......................

این تلق ها قضیش چیه؟من بیشتر از حالت چراغ دار بودن عقربه خوشم اومده اونو نمیشه کاریش کرد؟

دانيال
8 August 2005, 04:13 PM
سلام خسته نباشید

عقربه را نه با تلق کاریش نمیشه کرد اما صفحه سیاه پشت رو میشه با تلق به حالت آتیشی که معروفه نقره ای طلایی و............ در آورد.
یا حق....................

bachebahal
8 August 2005, 08:53 PM
حالا هیچ کاری برا عقربش نمیشه کرد؟تلقا رو دیدم خوشم نیومد!

دانيال
9 August 2005, 03:33 AM
سلام خسته نباشید
من اطلاع ندارم بابا حالا که خیلی طالبی یه دونه کیلومتر جدید بگیر
ولی به نظر من طلق آتیشی خیلی بهتر از صفحه کیلومتر حدید خودشو تو شب نشون میده
یا حق.................

bachebahal
9 August 2005, 11:45 AM
همینو میخواسم بدونم.مرسی. پس میشه کیلومتر و عوض کرد من فکر میکردم نمیشه!لوازم یدکی پراید ها دارن؟من اصفهانم

Evanescence
9 August 2005, 02:57 PM
همینو میخواسم بدونم.مرسی. پس میشه کیلومتر و عوض کرد من فکر میکردم نمیشه!لوازم یدکی پراید ها دارن؟من اصفهانم
لوازم یدکی ها نه . باید بری پیش لوکس! فروشی ها

bachebahal
9 August 2005, 08:35 PM
من تا حالا نشنیده بودم!!!شما میدونید تو اصفهان کجا هس؟

amir_bk89
18 August 2005, 08:53 PM
خلاصه می شه کیلمتر شمار پراید رو عوض کرد و از این جدیدا زد یا نه؟

alireza_shd
20 August 2005, 07:39 AM
می شه عوض کرد ولی یکم گرون در می آید گارانتی ماشین هم باطل می شود. خود نمایندگی ها دارند. بعضی از لوازم یدک فروش ها هم دارند. کیلومتر بیشتر مدل های فورد هم به پراید می خوره! ویل به نظر من ارزش عوض کردن رو نداره. در ضمن کیلومتر قدیمی بهتر هست چون خوندنش راحت تر هست و عقربه ها بهتر دیده می شوند.

bachebahal
20 August 2005, 04:15 PM
کیلومتر من عقربش خیلی میلرزه مخصوصا تو سرعتهای زیر 80 گارانتیشم داره تموم میشه(راسی چه ربطی به گارانتی داره؟!)بعد گفتن تعمیرش گرون در میادو نمیرزه!!برا همین میخوام با این جدیدا عوضش کنم.قیمتش مگه چنده؟کیلومتر فوردو از کجا بگیرم؟

اینجانب
21 August 2005, 08:59 AM
شاید با تعویض سیم کیلومتر مشکل لرزش حل بشود. در مورد ماشین شما سیم کیلومتر باید گارانتی باشد.

.Reza.
27 August 2005, 10:28 PM
خلاصه می شه کیلمتر شمار پراید رو عوض کرد و از این جدیدا زد یا نه؟

كيلومتر هاي جديد پرايد فقط با كيت انژكتور ساژم سازگار هستند و نميشه روي مدل هاي قديمي نصب كرد.

kasra03
28 August 2005, 12:52 AM
منظورتون از قدیمی مدل های کاربراتوریه؟چون منم بدم نمیاد کیلومتر شمارمو عوض کنم این جدیدا باحالن و ماشینمم انژکتوریه.

hamedbo
29 August 2005, 04:16 PM
به نظر من اگه یه 206 بگیرید همه مشکلاتتون حل می شه

kasra03
30 August 2005, 01:52 AM
به نظر من اگه یه 206 بگیرید همه مشکلاتتون حل می شه

ممنون از راهنماییتون!! :icon_twis کسی دیگه نظری نداره؟

alireza_shd
2 September 2005, 11:18 AM
بهتر این هست که اگر زیاد سرو صدا نمی ده دست نزنی چون ممکن هست سروصدا بیشتر بشه. اگر سرو صدا زیاد هست ابتدا پیچ های دم دست رو سفت کنید و سیم ها را بپیچید اگر بهتر نشد به فکر کارهای سخت تر باشید.(در ضمن به علت ارتقا کیفی ایران خودرو ستونهای206های مدل 84 قبل از206 کیلومتر کارکرد به صدا می افتند که به نظر من آزار دهنده تر از داشیورد پراید هست)

sepehr_share
14 February 2006, 02:43 AM
بچه ها مطمئنید میشه عوض کرد به نظر من نمیشه آخه مدل های قدیمی سیمی هستند ولی جدیدا فقط دو تا سیم از سر گریبکس بشون وصله.(مثل عقربه دور موتور) مگر اینکه خروجی سر گریبکسم بشه عوض کرد . فقط این جدیدا یه ایراد داره اونم اینکه شیشه هاش تو حرکت و تکون خوردن ماشین صدا میده میری نمایندگی لاستیک دور چراغ جلو ژیان رو دور قاب کیلومتر می چسبونند تا درست بشه حالا ببین دیگه چیه...؟ ولی انصافا تو شب خیلی قشنگن...دوستان میشه رنگ لامپ سبز پشت کیلومتر (جدید ) رو عوض کرد ؟؟؟

sepehr_share
14 February 2006, 02:45 AM
بچه ها مطمئنید میشه عوض کرد به نظر من نمیشه آخه مدل های قدیمی سیمی هستند ولی جدیدا فقط دو تا سیم از سر گریبکس بشون وصله.(مثل عقربه دور موتور) مگر اینکه خروجی سر گریبکسم بشه عوض کرد . فقط این جدیدا یه ایراد داره اونم اینکه شیشه هاش تو حرکت و تکون خوردن ماشین صدا میده میری نمایندگی لاستیک دور چراغ جلو ژیان رو دور قاب کیلومتر می چسبونند تا درست بشه حالا ببین دیگه چیه...؟ ولی انصافا تو شب خیلی قشنگن...دوستان میشه رنگ لامپ سبز پشت کیلومتر (جدید ) رو عوض کرد ؟؟؟
ایراد کیلومتر شما از سیمشه نه از خود کیلومتر من فکر نمی کنم زیاد هزینه تعمیرش باشه!!!

sepehr_share
14 February 2006, 02:49 AM
اینم اضافه کنم میتونی سیم کیلومتر از داخل کاپوت پشت کیلومتر باز کنی و یکم رئغن ترمز داخلش بریزی...خودش کمک بزرگیه

Franchesco_cox
14 February 2006, 09:13 AM
سلام
در مورد صفحه كيومتر پرايد بايد بگم كه مدل قديمي فقط براي كاربراتوري هاست و صفحه كيلومتر طرح جديد فقط مخصوص پرايدهاي انژكتوريه و قابل جايگزيني با هم نيستند دليلش هم اينه كه موتورهاي انژكتوري به جاي سيم كيلومتر يه سنسور داره كه با فيش به صفحه كيلومتر وصل ميشه !

پارسا
14 February 2006, 02:46 PM
ابنکار براحتي امکان پذير است ....
از دوستان راهنمايي فرمودند که داشبوردهاي جديد فيش مي خورند چه ربطي دارد !!!!
عقربه هاي نصب شده روي داشبورد - کيلومتر شمار / بنزين / درجه حرارت و لامپهاي هشدار دهنده ...
همه اينها - صرفنظر از اينکه منبع آنها از چه مي باشد - بوسيله چند سيم به مندرجات گفته شده روي داشبورد وصل مي گردند و از اين جهت هيچ فرقي ندارند .
دوست عزيز . در هر کجاي ايران هستيد به نمايندگي مجاز - ترجيحا نمايندگي هاي مرکزي يا نمايندگي هايي که چند کار را با هم انجام ميدهند - مراجعه کنيد . مشکل حل است . شايد موجودي داشبورد نداشته باشند و چند روزي معطل بشي .
با توجه به اينکه در اصفهان هستيد مي تونيد سري به نمايندگي گلباز خانيان در بلوار کشاورز ( شماره تلفن 7752484 ) يا نمايندگي پاکروان در سه راه سيمين ( شماره تلفن 7753550 ) بزنيد يا تماسي بگيريد و ببينيد اونها چي مي گن .