View Full Version : مشکلات پراید صفر
Kavan
5 August 2005, 11:03 PM
با سلام خدمت عزیزان،
من هفته پیش پراید صفرمو از نمایندگی تحویل گرفتم،
بد نیست ولی مشکلاتی داره که می خواستم با شما عزیزان در میون بزارم،
البته شاید چون پراید صفر هستش و هنوز خوب آب بندی نشده یا اصطلاحاً هنوز خوب جا نیفتاده این مشکلاتو داره.
1- تو شیبای تند دنده دوش خیلی ضعیفه تا جایی که مجبور می شم از معکوس استفاده کنم :icon_roll .
2- در یه دنده ثابت (اکثراً دنده دو و سه) وقتی که پدال گاز در حالت ثابت هستش احساس می کنم شتاب موتور مقداری نوسان داره.
3- البته من قبلاً پراید نداشتم ولی کولر که روشنه خیلی رو سرعت و قدرت تاثیر میزاره.
البته اینم بگم که من هنوز ماشینو واسه سرویس اولیه نبردم تعمیرگاه.
ممنون میشم اگه نظر بدین :icon_neut .
persian_gulf
6 August 2005, 03:00 AM
بابا کلی طول می کشه تا این درست بشه
اگه درست هم آب بندی بشه باز مشکل این کولر را داره
چندتا از مکانیک های نمایندگی سایپا می گفتن باید برعکس ماشین های دیگه زیاد گاز بدی اون اولاش تا درست بشه یا به اصظلاح نفسش باز بشه
مال ما هم اینکار کردیم انصافا درست شد
پژمان22
6 August 2005, 04:23 PM
چند هزار کیلومتر طول می کشه تا ماشین قشنگ جا بیفته و اب بندی بشه.ولی مشکل کولر پابرجاست.
Sina-Ts
6 August 2005, 10:31 PM
وقتی رفتی سرويس اوليه بگو کلاچش ايراد داره..برات عوض کنن کره اي بندازن..چون خيلی بهتر ميشه
alireza_shd
8 August 2005, 07:44 AM
ببین اگر فرمون نرم نیست برات تلسکوپی فرمون را جا بندازه
پراید بعد از 10000 کیلومتر اول خوب میشه!
اولش زیاد فشار نیار و توقع نداشته باش که پشیمون میشی ولی اگر خوب باهاش تا کنی بعد که به 30000 رسیدی خود ماشین برات تیک میزنه! (من که سر در نیاوردم)
Kavan
8 August 2005, 02:52 PM
ممنون از دوستان واسه راهنمایاتون،بازم اگه کسی نظری داره یا پیشنهادی بگه خوشحال می شم :icon_excl .
راستی علیرضا جان من یه ماشین مدل 80 داشتم بعد چهار سال به 30000 کیلومتر نرسید،
یعنی من چهار سال صبر کنم تا ماشین برام تیک بزنه!!؟؟ :icon_lol: .
آخه من از اوناشم که به ماشین سواری میدم نه ماشین به من... :icon_neut
sa229
9 February 2006, 07:57 PM
ا با سلام خدمت دوستان من چند روزي است پرايد ضفررا از نمايندگي تحويل گرفته ام واشكالي كه برخورد كرده ام اين است كه در هنگام تعويض دنده از بك به دو ويا دوبه سه در سرعت 20و40دور موتور مي افتد و در صورتي كه بيشتر گاز بدهي ماشين راه نميرود آيا اين اشكال از تنظيم نبودن متور است يا اشكال ديگري است
Kavan
10 February 2006, 02:14 AM
ا با سلام خدمت دوستان من چند روزي است پرايد ضفررا از نمايندگي تحويل گرفته ام واشكالي كه برخورد كرده ام اين است كه در هنگام تعويض دنده از بك به دو ويا دوبه سه در سرعت 20و40دور موتور مي افتد و در صورتي كه بيشتر گاز بدهي ماشين راه نميرود آيا اين اشكال از تنظيم نبودن متور است يا اشكال ديگري است
مشكلي نيست اولشه درست ميشه زياد حساس نباش
kiantom
10 February 2006, 09:01 AM
با سلام
sa229 عزيز در حالت اول بعد از تعويض 1 به 2 اگر مشكل دوباره بوجود اومد كلاچ رو به طور كامل بگير، مقداري گاز بده و براي تعويض بعدي (2 به 3)اگر مشكل رفع شد بدون كه از سيستم كلاچ هستش.
پيروز باشيد.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.