PDA

View Full Version : PDA خود را تلوزيون كنيد



امید رضا
5 August 2005, 04:00 PM
ديگه چي ميخواين تلوزيون هم شد :icon_sad:

http://www.eopstech.com/eops/img/tvcfp.gif

و دستگاهاي ديگهاي كه ميشه به وسيله SD CARD به وسايل نصب نمود :

http://www.sdcard.org/sdio/images/img02.gif
http://www.sdcard.org/sdio/images/img01.gif

A.M.I.R.T
5 August 2005, 04:26 PM
دو سوال
1.رو تمام pda ها نسب می شه؟؟
2.تو ایران یافت میشه و در صورت مثبت بودن با چه قیمتی و کجا؟؟

امید رضا
5 August 2005, 05:05 PM
اون اولي به قيمت 1000 $ بفروش ميرسه و براي پاكت پيسي هم درايور مخصوص داره ولي يه مشكلي كه هست CF هست و روي ايمت و دستگاهاي ديگه كه SD ساپورت هستن بايد از نوع پاييني استفاده كرد

amoali
8 August 2005, 01:49 AM
با سلام خدمت اميدرضا خان
فكر كنم قيمتش كمي فرق كنه چون من توي يك سايت به اين قيمت ديدم:

A US NTSC version (model: TV CF Card N-01) for the United States and a PAL version model: TV CF forCard P-01 the UK and Asia are slated to be launched. The price for American version should be $99. Both models are expected tobe available in March of next year

ساران سافت
8 August 2005, 05:37 PM
كدومشون به PDA2 مي خوره و قيمتش چنده و كجادارند؟

amoali
8 August 2005, 08:57 PM
بخاطر sd بودن همه 9 مدل پايين به تمامي sd خورهاي ويندوز موبايل ميخوره و مطلع شدم كه در دبي هم هست و قيمتش رو هم طبق سايت گفتم يعني 99 دلار براي Tv Tuner.

kevin_m_bb
22 August 2005, 12:02 AM
اگه مي شه يه كم در مورد sd توضيح بدين

m_d_1980
7 September 2005, 08:21 PM
اينا تو ايران هم كار ميكنند؟ با سيستم تلويزيون ما؟

amoali
9 September 2005, 03:31 AM
sd يك نوعي از مموري استيك هست كه همانند هارد كامپيوتر عمل ميكنه ولي در اينجا ما از محفظه ورودي آن كه بر روي دستگاه تعبيه شده صحبت ميكنيم كه ميتوان اين قطعه (TV Tuner) را در آن ورودي استفاده كرد.
و فكر كنم به احتمال بسيار قوي به سيستم تلويزيوني ما ميخوره.

Profession@l
24 October 2005, 01:45 PM
پس کی میاد ایران؟؟؟؟؟

m_d_1980
25 October 2005, 11:47 AM
هر وقت فروشنده هاي ايراني هم بفهمن كه اصلا همچين چيزهايي وجود داره!

Profession@l
26 October 2005, 04:02 PM
1.به نظر شما میشه کارت SD رو بکنو تو Ramreader کامپیوتر و با اون این کارهارو هم بشه کرد؟

اگه بشه چی میشه...

2.این Finger Print Ricognition همون تشخیص دستنوشته هست دیگه؟

اگر مورد اول که پرسیدم جوابش مثبت باشه رو Laptop هم این یعنی میشه؟

m_d_1980
26 October 2005, 04:58 PM
ramreader اصلا ربطي به اين چيزها نداره!!
يكي از كارهاي شيار SD خوندن مموري كارته ولي نه اينكه هر دستگاهي تو اين شيار رفت و كار كرد تو ramreader هم كار كنه!!! ramreader فقط ramreaderـه نه چيز ديگه!

پارسا
31 May 2006, 01:55 PM
با سلام خدمت اميدرضا خان
فكر كنم قيمتش كمي فرق كنه چون من توي يك سايت به اين قيمت ديدم:

A US NTSC version (model: TV CF Card N-01) for the United States and a PAL version model: TV CF forCard P-01 the UK and Asia are slated to be launched. The price for American version should be $99. Both models are expected tobe available in March of next year
مي تونيد نشاني سايت را بفرماييد ؟

sajjadnegaresh
31 May 2006, 03:06 PM
1.به نظر شما میشه کارت SD رو بکنو تو Ramreader کامپیوتر و با اون این کارهارو هم بشه کرد؟

اگه بشه چی میشه...

2.این Finger Print Ricognition همون تشخیص دستنوشته هست دیگه؟

اگر مورد اول که پرسیدم جوابش مثبت باشه رو Laptop هم این یعنی میشه؟
شما اگه به دنبال يه تي وي تيونر اكسترنال هستي مي توني از اين مدل هاي يو اس بي يا مدل هاي جديد كه به پورت PCMCI وصل مي شه بگيري

Profession@l
1 June 2006, 03:43 AM
شما اگه به دنبال يه تي وي تيونر اكسترنال هستي مي توني از اين مدل هاي يو اس بي يا مدل هاي جديد كه به پورت PCMCI وصل مي شه بگيري

اگر کسی راجب انواع مارکخای این دو نوع TV Tuner External و قیمتهاشون خبر داره لطفا راهنمایی کنه...

اگر هم کسی داره راجب کیفیتش پخش بگه:icon_excl

پارسا
1 June 2006, 08:23 AM
من متوجه نميشم !!!! آيا بجز يک مدلي که شرکت هنگ کنگي eopstech داده است ( اسم مدل : TV tuner Module: Sony® super mini TV tuner module و لينک (http://www.eopstech.com/eops/pro3.html) آن ) وسيله ديگري نسز وجود دارد که بتوان تلوزيون را روي ppc مشاهده نمود ؟؟؟؟
منظور دوستان از TV Tuner External چيه ؟ ( لازم به ذکر است که گوشي مورد استفاده Imate-Jam است )

bamshad
2 June 2006, 01:57 AM
چرا اینقدر خودتونو اذیت میکنید خوب برید یه iteq bond بخرید بدون دردسر تلویزیون هم نگاه کنید.

نيوان
2 June 2006, 03:00 AM
چرا اینقدر خودتونو اذیت میکنید خوب برید یه iteq bond بخرید بدون دردسر تلویزیون هم نگاه کنید.

آقا از اين پست هاي سر كاري نزاريد توروخدا:icon_eek: درست اطلاع رساني كنيد.
اين چيزي كه گفتيد تو جيب جا ميشه؟!!!:icon_twis

درباره اين تاپيك تو اين سايت يه چيزاي نوشته ولي درباره ساپورتش چيزي نديدم، كسي خبر داره؟
http://www.sdcard.org/

اينم كامل ترين مرجع براي دوستمون كه ميخواست بدونه SD (http://www.sdcard.org/sdio/Simplified%20SDIO%20Card%20Specification.pdf)چيه :icon_cool

Farbod.E
2 June 2006, 11:57 AM
به نظر من تمام این عکسهایی که به عنوان لوازم جانبی در این تاپیک گذاشته شده بود غیر واقعی است !
دوستان عزیز سیستمهای عامل تلفن های همراه هنوز در حدی نیستند که توانایی پشتیبانی از Device های مختلف را داشته باشند . حتی Windows Mobile هم این قابلیت رو نداره . پس فعلا به این شایعات اصلا توجه نکنید.
درگاه ورودی حافظه هم همونطور که دوستان عزیز هم بهش اشاره کردند فقط برای قرار گرفتان کارت حافظه است و هیچ کاربرد دیگری نداره . و عملا نمیشه از اون به عنوان یک درگاه (Port) استفاده کرد .
فن آوری روز به روز ساعت به ساعت در حال پیشرفت است . لذا اگر روزی شنیدید که مثلا Samsung در تلفن همراه خود یک ماشین لباسشویی قرار داده زیاد تعجب نکنید !! ( از شیرین کاری های سامسونگه دیگه:icon_sad: ))

lover
2 June 2006, 12:15 PM
به نظر من تمام این عکسهایی که به عنوان لوازم جانبی در این تاپیک گذاشته شده بود غیر واقعی است !
دوستان عزیز سیستمهای عامل تلفن های همراه هنوز در حدی نیستند که توانایی پشتیبانی از Device های مختلف را داشته باشند . حتی Windows Mobile هم این قابلیت رو نداره . پس فعلا به این شایعات اصلا توجه نکنید.
درگاه ورودی حافظه هم همونطور که دوستان عزیز هم بهش اشاره کردند فقط برای قرار گرفتان کارت حافظه است و هیچ کاربرد دیگری نداره . و عملا نمیشه از اون به عنوان یک درگاه (Port) استفاده کرد .
فن آوری روز به روز ساعت به ساعت در حال پیشرفت است . لذا اگر روزی شنیدید که مثلا Samsung در تلفن همراه خود یک ماشین لباسشویی قرار داده زیاد تعجب نکنید !! ( از شیرین کاری های سامسونگه دیگه:icon_sad: )) دوست عزیز با معذرت فراوان لطفا" راجب به چیزی که نمیدانید صحبت نکنید در همین پایتخت خودمان wifi و blutooth برای پاکت پی سی با درگاه SD موجود هست خود من از bluetooth modem استفاده میکنم و از ابتدا ترین مدلهای پاکت پی سی شاهد اتصال آن به دستگاههای مختلف از جمله fax و ... بوده ام شما بهتر بود اقلا" یکمی جستجو میکردید حتی همین الان handheld های نظیر PALM نیز از اینگونه وسایل جانبی بهره میبرند میتوانید به اینجا (http://www.palminfocenter.com/view_story.asp?ID=7053)مراجعه کنید
http://www.palminfocenter.com/images/palmone_sdwifi_S.jpghttp://www.palminfocenter.com/images/palmone_sdwifi2.jpg

در ظمن مدل I-Teq Bond که در پایتخت هم موجود میباشد از TV Tuner که Built in میباشد بهره میبرد با کمی جستجو میتوانیستید اطلاعات مفیدی بدست بیاورید و شبکه های ایران را نیز به راحتی میگیرد البته سامسونگ را من قبول دارم چون در ظمینه تراشه بسیار پیشرفته میباشد و اصلا" تعجب نمیکنم که اگر ماشین لباسشویی اش از طریق مبایل کنترل نشود چون کولر گازی مغازه دوستم که LG هست با مبایل های LG کنترل میشود نمایندگیش هم زیره پل میرداماد میباشد و میتوانید طرز کارش را از نزدیک شاهد باشید و اصولا" از این شیرینکاری ها بقول شما غیر ممکن نخواهد بود
موفق باشید

پارسا
3 June 2006, 10:04 PM
چرا اینقدر خودتونو اذیت میکنید خوب برید یه iteq bond بخرید بدون دردسر تلویزیون هم نگاه کنید.
با سلام
1 - من نمي دونم چرا دوستان بجاي اينکه راهنمايي درست بفرمايند بحث را به بيراهه مي کشانند .
دوست عزيز : اکثر قريب به اتفاق دوستان که در اين تاپيک فعاليت مينمايند داراي يک ppc مي باشند و علاقمند به استفاده از از همه امکاناتي که بتوان با آن فراهم نمود هستند .
2 - من هم با نظر استاد محترمم lover کاملا موافقم . بهتر است قبل از اينکه کسي اطلاعي از چيزي پيدا کند اظهار نظري نفرمايند .
جهت اطلاع دوست عزيزمان :
مجتمع پايتخت: طبقه سوم - فروشگاه تجارت الکترونيک
الف - نوع دستگاه : SDIO TV TUNER قيمت : 230 هزارتومان
ب - نوع دستگاه : بلوتوث مودم - قيمت با نقشه تهران 170 هزارتومان و بدون آن 130 هزارتومان ( لازم به ذکر است که مشابه اين دستگاه در فروشگاه مسير 90 هزارتومان است )
هر دو اين دستگاهها بجاي کارت sd خورده و استفاده مي گردند .
من 15 خرداد عازم دبي هستم از دوستان خواهشمندم :
اگر قيمت تيونر را زير 140 يورو در دبي را دارند بنده را راهنمايي فرمايند

نيوان
5 June 2006, 01:53 AM
از دوستان اگر كسي از اين سيستم ها استفاده كرده لطفاً خبر بده... كلي سوال دارم:icon_ques

پارسا
9 June 2006, 12:32 AM
از دوستان اگر كسي از اين سيستم ها استفاده كرده لطفاً خبر بده... كلي سوال دارم:icon_ques
من يک تاپيک جدايي باز کردم . يک gpsبلوتوث گرفتم که فعلا - بعلت سواد کمم - نتواسنتم از آن استفاده نمايم .

astm1834
9 June 2006, 10:06 AM
اینا که خیلی وقته هست...یه جا پیدا کنین بفروشه اینارو.....http://qsmile.com/qsimages/294.gif

lover
9 June 2006, 10:51 AM
اینا که خیلی وقته هست...یه جا پیدا کنین بفروشه اینارو.....http://qsmile.com/qsimages/294.gif
دوست گرامی مجتمع پایتخت:icon_razz

hapali
14 June 2006, 10:46 AM
اینارو از کجا میشه خرید

نيوان
14 June 2006, 03:18 PM
اینارو از کجا میشه خرید

دوست عزير عضوتتون رو در اين فروم تبريك ميگم... خوش آمديد:icon_cool
اين چيزاي كا تو عكس ها ميبينيد رو ميتونيد از مجتمع كامپيوتر پايتخت واقع در خيابان ميرداماد تهيه كنيد. كه البته اگر دقت ميكرديد در پست هاي قبل هم توضيح داده شده بود.
موفق باشيد:lover:

hapali
15 June 2006, 07:01 AM
به نظر شما کدوم و بخرم بیشتر به کارم میاد

پارسا
15 June 2006, 08:34 PM
به نظر شما کدوم و بخرم بیشتر به کارم میاد
يک ضرب المثل است که ميگه وقتي نمي دوني به کجا مي خواي بري چگونه انتظار داري به آن !!!!!! برسي
مثل اين است که سوال شود يخچال خوبه يا تلوزيون .... کدومش بيشتر به کار آدم مياد !!!!
دوست عزيز ...
هر کدام از اينها کاربرد خاص خودش و بسته به کار استفاده کننده داره ...
1 - SDIO TV TUNER که فقط در فروشگاه تجارت الکترونيک ديدم و به قيمت 230 هزارتومان نيز مي باشد براي اين است که ppc را تبديل به تلوزيون کند . اگر داشتن يک تلوزيون روي ppc براتون اهميت داره بگيريد . البته جهت راهنمايي : بجاي اين ميشه يک تلوزيون کاسيو کوچک دو نيم اينچي به قيمت 65000 تومان نيز از جمهوري تهيه نمود .
2 - Blutooth Modem براي اين است که شما بتوانيد از خط شهري ( نه خط موبايل ) براي استفاده از اينترنت يا تبادل داده استفاده نماييد . اگر خيلي به اينترنت نياز داريد و در جاهاي قرار مي گيريد که در آنجا رايانه دراختيار متصل به اينترنت نداريد ولي به خط تلفن دسترسي داريد از اين ابزار استفاده فرماييد قيمت آن نيز نزديک به 85 هزارتومان است و در مجتمع کامپيوتر پايتخت مي توان يافت .
3 - Blurooth GPS براي اين است که موقعيت مکاني شما را به شما بدهد . اگر اهل سفر زياد و به نقاط سفر نکرده هستيد يا اهل کوهنوردي بلند مدت مي باشيد ...يا بطور کل نياز زياد به دانستن موقعيت مکاني خود داريد از اين ابزار استفاده نماييد که به قيمت 95 هزارتومان - بهمراه نقشه تهران - از شرکت مسير يا از تجارت الکترونيک به قيمت 170 هزارتومان مي توانيد تهيه نماييد لازم به ذکر است که نرم افزار همراه اين دستگاه امکان آن را مي دهد که نقشه هاي دلخواه خود را اسکن نموده و تبديل به نقشه هاي قابل استفاده GPS نماييد .
4 - SD WIFI CARD اگر نياز به استفاده از اينترنت بي سيم Wifi داريد از اين کارت مي توانيد استفاده نماييد که متاسفانه بنده قيمت اين ابزار را نمي دانم
بقيه ابزار را بنده نديده ام و روش کار آن را نيز نمي دانم .

GAMEBOY
15 June 2006, 09:30 PM
خدا کنه نوکیا هم به قولش عمل کنه و کارتهای تلویزیون رو برای گوشیهاش بسازه راستی شنیدم تازگی ها تو فنلاند سیستم تلویزیون روی گوشیهای نوکیا راه افتاده حقیقت داره؟

lover
15 June 2006, 10:24 PM
از طریق اینترنت رو نوکیا میشد فیلم دید streaming اش ولی خیلی با کیفیت نیست

hadi\m
4 September 2006, 07:17 PM
دوست گرامی جناب پارسا بصورت خلاصه و مفید توضیح دادید که جا دارد به نوبه خودم تشکر نمایم در مورد Gps ایا خودتان استفاده کردید ویا مشخصاتش را می دانید.:icon_excl

Javid
8 June 2007, 01:00 PM
خبری از حضور برندهای مختلف در زمینه ی تولید Tv tuner نیست؟ کسی خبری از قیمت های جدیدشون نداره؟

mohammad51
8 June 2007, 02:10 PM
خبری از حضور برندهای مختلف در زمینه ی تولید Tv tuner نیست؟ کسی خبری از قیمت های جدیدشون نداره؟

دوست عزيز

شما اگر دنبال اين برند ها هستي ميتوني يك سري به پايتخت بزني تا هرچه ميخواي پيدا كني:icon_cool

lover
8 June 2007, 09:53 PM
ط3 پایتخت فروشگاه تجارت الکترونیک TV Tuner-SD را به قیمت 250 هزار تومان تا یک ماه پیش میداد

Javid
8 June 2007, 10:29 PM
یعنی یک برند تولید کننده در این زمینه بیشتر نیست؟

lover
8 June 2007, 11:30 PM
یعنی یک برند تولید کننده در این زمینه بیشتر نیست؟

احتمالا در ایران یک یا دو برند را بیشتر وارد نکردند

Javid
9 June 2007, 11:44 AM
فرشید جان ممنون که مثل همیشه جواب بندرو میدین...
یکی از آشناهامون دبی هست میخواد بیاد... منم میخوام یدونه از همین تیونر ها رو بگم بیاره ولی مارک هاشو نمیدونم چیه و کدوم بهتره و این حرف ها... شما اطلاعی در این زمینه دارید؟

askarizadeh
9 August 2007, 03:42 PM
ديروز يه سري به پايتخت و علاءالدين زدم براي خريدن کارت TV TUNER براي جمين.
هيچکدوم نداشتن
تجارت الکترونيک گفت 14 تومن فروخته تا چندهفته پيش
امروز زنگ زدم گفت ندارم ولي قيمتش 24 هست !! اينا چه فرقي دارن؟
علاالدين هم کسي نداشت و اصلا نميدونستنن چيه..همه 5-6 طبقه را متر کردم! خبري نبود
من شنيدم بغضي از اين TV TUNER ها ماهواره ميگيرن که قيمتش 240 هست وگرنه بايد 70تا 80 تومن باشه..کسي ميتونه راهنمايي کنه از کجا ميشه تهيه کرد با قيمت مناسب؟راهنمايي يعني آدرس دقيق يا تلفن!
ممنون

bamshad
13 August 2007, 01:20 AM
دوستان عزیز چند وقت پیش از تلویزیون برنامه ای پخش شد که سییستم جدید مخابرات رو توضیح میداد مثل اینکه سیستم جدیدی راه انداختن که میشه با موبایل ها از طریق مخابرات تلویزیون دید فقط یه قطعه کوچک باید داخل موبایل نصب بشه!
کسی در این مورد اطلاعات بیشتری داره؟

mohammad51
13 August 2007, 09:46 PM
دوستان عزیز چند وقت پیش از تلویزیون برنامه ای پخش شد که سییستم جدید مخابرات رو توضیح میداد مثل اینکه سیستم جدیدی راه انداختن که میشه با موبایل ها از طریق مخابرات تلویزیون دید فقط یه قطعه کوچک باید داخل موبایل نصب بشه!
کسی در این مورد اطلاعات بیشتری داره؟

دوست عزيز


اين كار رو بايد سيستم مخابرات انجام بده و احتياج به هيچ سخت افزاري هم نداره اگر يادتون باشه در جام جهاني اين كار براي موبايل هايي كه كشورشون ميخواست مردم از ديدن مسابقات جام جم لذت ببرن انجام شد ولي چون كه سيستم هاي مخابرات ايران قديمي هست و بايد اپديت انجام بشه و هنوز توانايي اين كار ها رو نداره در كشور ما اين كار انجام نشد :icon_cool

Sina-Ts
13 August 2007, 10:11 PM
آقا دلتون خوشه ها..هنوز mms نداريم..رو موبايل تلويزيون بگيريم؟ نکنه شما از آينده اومدين:icon_arro

mohammad51
13 August 2007, 10:29 PM
سينا جان


حق با شماست خوب اين ديگه مخابرات پيشرفتي ماست و كاريش هم نميشه كرد :icon_sad: :icon_cool

askarizadeh
14 August 2007, 09:24 AM
دوستان
بايد بگم كه مهندسين مخابرات كشورمون توانايي ايجاد نسل سوم و حتي چهارم موبايل را دارند اما به خاطر مسائل فرهنگي و سياسي از در اختيار گذاشتن MMS و GPRS و... خودداري ميكنند. يه كمي بايد زمان بگذره تا مردم آمادگي مواجهه با اين تكنولوژي را داشته باشن...براي همين ايرانسل به صورت تقريبا pilot استفاده از data را براي موبايلشروع كرده بايد فيدبكش بررسي بشه كه چقدر استفاده صحيح و غلط از اين تكنولوژي ميشه...بعضي از تكنولژيها مثل چاقو هستند بستگي به فرهنگ و سطح فكر مردم يا ميشه آدم كشت يا ميشه درست استفاده كرد... من فكر ميكنم كمي بايد زمان بگذره تا مخابرات اين سيستمهاي خوب را براي ما راه اندازي كنه البته متاسفانه مخابرات خيلي بيش از اونچه كه حقش هست از مردم پول ميگيره ! :(

براي اينكه تاپيك منحرف نشه كسي بللاخره آدرس جايي كه SDio TV Tunerz داره را ميتونه به من بده؟

X_Man
7 October 2007, 06:45 AM
هر کی آدرسش رو داشت 2 بار بده؛ چون منم می خوام/

mohammad51
7 October 2007, 09:33 AM
هر کی آدرسش رو داشت 2 بار بده؛ چون منم می خوام/

دوست عزیز


ادرس چه چیزی رو شما میخواهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

X_Man
7 October 2007, 10:29 AM
الان TV Tuner بفروشه.

mohammad51
7 October 2007, 11:11 AM
الان TV Tuner بفروشه.


دوست عزیز



شما یک سری به پایتخت بزن اگر نداشته باشن سفارش بدی برات میارن:icon_cool