Persian Discussion Society

برگشت   Persian Discussion Society > اتومبيل > كلوپ ايران خودرو

ٱگاهي‌رساني

كلوپ ايران خودرو مباحث مربوط به خودروهای تولید یا مونتاژ ایران‌خودرو را در اين قسمت مطرح كنيد.

تبلیغات در PHalls

پاسخ

ابزار هاي گفتگو
قديم 6 October 2008, 08:26 AM
آواتار khosrobehzadi

khosrobehzadi آفلاين است khosrobehzadi 

Junior User

زمان پيوستن: 03 Oct 2008
شهر: تبريز
گوشی موبایل: nokia E72
آخرين فيلم مشاهده شده: هر روز 3 تا فيلم.همه رو بايد بگم
آخرين کتاب خوانده شده: يك كتاب درسي
سپاس ها: 14
از ايشان 63 بار و در 31 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

نقل قول
نوشته شده توسط good_rally مشاهده گفتگو

دوست عزيز پژو الان جزئ 10خودروساز برتر دنياست .
تويوتا فقط از نظر ميزان توليد وتعداد فروش خودرو از پژو برتر است.
اونم نه دراروپا فقط در آمريكا.
درحالي كه پژو درتمام دنيا به خصوص اروپا و آسيا فروش داره.
بعدشم پژو هر خودرويي كه توليد كرده در زمان خودش بهترين بوده .
از 405 گرفته تا 206
متاسفانه مردم ما انتخابشونو براي خريد ماشين ظاهر ماشين يا برند ويا كلاس ماشين است .
دوست عزيز همه چيز كه قدرت موتور نميشه .
الان بهترين فاكتور ها براي خريد ماشين كيفيت مصرف سوخت ايمني امكانات و...........است.

نمي‌دونم دوستان چرا حرفا رو اونطور كه خودشون دوس دارن تفسير ميكنن. من تويوتا رو براي مثال عرض كردم. همين مسأله در مورد توليدات هيوندا هم صدق ميكنه. به هر صورت چون قرار شده 407 با ماشينهاي هم قيمتش تو يه تاپيك ديگه مقايسه بشه از بحث اضافه خودداري مي‌كنم.
به هر حال اگه 407 وارد ميكردن موضع‌گيريها خيلي كمتر ميشد تا اينكه تو ايران مونتاژ ميشد.

Yesterday
is a history

tomorrow is a mystery
but today is a gift
قديم 6 October 2008, 08:59 AM
آواتار khosrobehzadi

khosrobehzadi آفلاين است khosrobehzadi 

Junior User

زمان پيوستن: 03 Oct 2008
شهر: تبريز
گوشی موبایل: nokia E72
آخرين فيلم مشاهده شده: هر روز 3 تا فيلم.همه رو بايد بگم
آخرين کتاب خوانده شده: يك كتاب درسي
سپاس ها: 14
از ايشان 63 بار و در 31 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

نقل قول
نوشته شده توسط khoshnam55 مشاهده گفتگو

من به توصيه يكي از دوستام مي خواستم برم ثپت نام كنم و لي الان موندم

انقدر حرفه ضدو نقيض هست كه ادم گيچ مي شه تو يه نمايشگا ه يارو مي گفت اخر تكنولوژي انگار كه فضا پيماس

يكي ديگه مي گفت نه اصلا يه قرون نمي ارزه مي شه مثل c5 تو اين سايت هم كه شده بحث كل كل و بازارو اين حرف ها اصلا ادم نمي تونه يه نتيجه گيره بكنه هيچ سودي نداره باز بايد برم اين ور اون ور بپرسم ببينم ثبت نام كنم يا خير

موفق باشيد

از من ميشنوي صبر كن يه سري تحويل بگيرن تا از لحاظ عملي هم جوابشو تو ايران پس بده. ميدوني كه ايران خودرو هستش زود زود ثبت نام مي‌كنه. اگه خوب بود ثبت‌نام ميكني.ولي اگه چشمتو گرفته بگير شك هم نكن. منتها گرفتي بده ما هم يه بوقي باهاش بزنيم.
به طور كلي ماشين خوبي هستش ولي يه كم قيمتش آدمو دودل ميكنه. به هرحال اگه ثبت‌نام كردي خبر بده بياييم شيرينيشو بخوريم.

ولي هيچس مزدا3 نميشه( انجمن هواداران دو آتيشه مزدا 3 )

Yesterday
is a history

tomorrow is a mystery
but today is a gift
کاربر زير از دوست گرامي khosrobehzadi به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده است :
khoshnam55 (6 October 2008)
قديم 6 October 2008, 09:32 AM
آواتار mohasabz

mohasabz آفلاين است mohasabz 

Junior User

زمان پيوستن: 30 Apr 2006
سپاس ها: 27
از ايشان 53 بار و در 28 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

52 میلیون برای 2000cc پول فوق العاده زیادی هست حالا هر چقدر میخواد امکانات داشته باشه. یقینا به سرنوشتی بدتر از c5 دچار میشه!
3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي mohasabz به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
arash p mbz bmw (6 October 2008), eCom2001 (6 October 2008), Masoud 206-16v (6 October 2008)
قديم 6 October 2008, 12:33 PM
آواتار amingzj

amingzj آفلاين است amingzj 

Attifo

زمان پيوستن: 21 Nov 2007
شهر: تهران
اتومبيل: T2 206 , تندر E2 Slx , پراید هاچــــــــبک !!
گوشی موبایل: N79
آخرين فيلم مشاهده شده: Prison Break
آخرين کتاب خوانده شده: راه سازی دکتر بهبهانی D:
سپاس ها: 1،613
از ايشان 2،801 بار و در 964 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

نقل قول
نوشته شده توسط khosrobehzadi مشاهده گفتگو

با سلام به دوستان. والا تا يادمه من نگفتم پژو شركت تازه تأسيسيه. ولي خدايي حيف نيست آدم 52 ميليون پول زبون بسته رو ببره بده به ماشيني كه تو ايران مونتاژ ميشته. بياييد روراست باشيم ماشيني كه تو استراليا به قول شما ساخته ميشه بهتره يا ماشيني كه تو ايران مونتاژ ميشه. در ضمن اصلاً بگيم تويوتا بده ولي همين هيوندا آزرا رو كه همه قبول دارن يه هيولا تو صنعت خودروسازي هستش به همون قيمت ميشه خريد. خصوصاً كه استيل آزرا خيلي به نظر من سرتر از 407 هستش. من حرفم اينه پژو 407 نسبت به امكانات و قدرتي كه داره خيلي گرونتر از ماشين‌هاي ديگه اعلام شده.
حالا اگه دوستان خواستن ميشه يه مقايسه‌اي بين پژو 407 و آزرا داشت.

فعلن که قراره همه 407 رو وارد کنن.
قديم 6 October 2008, 01:48 PM
آواتار arash p mbz bmw

arash p mbz bmw آفلاين است arash p mbz bmw 

Attifo

زمان پيوستن: 12 Apr 2005
اتومبيل: پاهام+مترو+تاكسي+اتوبوس!!
گوشی موبایل: k700i
آخرين فيلم مشاهده شده: jamper
آخرين کتاب خوانده شده: قمار باز
سپاس ها: 3،149
از ايشان 1،927 بار و در 659 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

نقل قول

دوست عزيز به نظر من
هدف شما اين است كه اين تاپيك رو منحرف كنيد .
اگه اين نوشته دوستمون رو نخونديد پس چرا الكي نقل قول ميزني وفضاي تاپيك رو اشغال ميكنيد.
لطفا به حقوق ساير كاربران هم احترام بگزاريد.
اگه يكي به عنوان مهمان دراين سايت فعاليت كنه واين نشته هاي شمارو ببينه از اين سايت فرار نميكنه؟
لطفا هرچيزيرو درجاي خودش مطرح كنيد.
شما مثلا 3سال است كه دراين سايت فعاليت داريد و از قديمي هاي سايت هستيد كاربران جديد بايد از شما درس ياد بگيرند نه اين كه اين پست هاي شمارو ببينند وفردا اوناهم بيان اين كارارو انجام بدند.

من خوندم ..كامل نخوندم ..
در ضمن شما مثل اينكه هيچ احترامي به مدير بخشت قائل نيستي چون همينطوري داري بحث رو كش ميدي..
باور كن اگر بحث كل كل و اين حرفاس تا اخرش باهات بحث ميكنم ....
اما توي پست قبلي هم گفتم به خاطر تذكر مدير عزيز ديگه ادامه نميدم...خواهشا شما هم ادامه نده البته اگر احترامي قائل هستي!!!

قديم 6 October 2008, 02:15 PM
آواتار ah504man

ah504man آفلاين است ah504man 

Junior User

زمان پيوستن: 24 Dec 2006
سپاس ها: 11
از ايشان 24 بار و در 15 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

نقل قول

دوست عزيز شما اصلا پشت زانتيا نشستيد كه اين صحبت هارو ميگنيد .
پژو سابقه بسيار طولاني دركشورمون داره وبا شرايط آب وهوايي ايران كاملا اشناست وتمام خودروهاش هم با شرايط اب وهوايي ايران كاملا سازگار است.
در مورد زانتيا هم من تاحالا نه همچين چيزي ديدم نه شنيدم كه تو سربالايي داغ كنه و كولرشو خاموش كنيم . اونم با اون موتور 132 اسب بخاري.
دوست عزيز من اونچيزيرو كه از صحبت هاي شما برداشت كردم .
احساس ميكنم كه كمي تعصبي صحبت ميكنيد.
داغ كردن زانتيا بهتر بودن كيا نسبت به پژو وسيتروئني كه بيش از 100سال سابقه خودروسازي دارند اينا نقل قولي از صحبت هاي شماست .
كاملا عجيبه.

من که آدم زیاد باسوادی نیستم ادعایی هم ندارم از آدمهایی که فکر می کنند ماشینی که خودشون دارند بهترینه هم خوشم نمیاد ولی در حال حاضر ما 3 تا ماشین داریم زانتیا مدل 84 ، مزدا3 مدل 87 و آزرا 2008 پس نتیجه میگیریم پشت زانتیا نشستم. داغ کردنش رو هم خودم دیدم لطفا نگید که ماشین شما خرابه
تمام این حرفها هم نظر شخصی من بود. قبل از پژو 407 درمورد C5 هم همین حرفها زده شد ولی آخرش رو دیدیم.
با عرض پوزش از تمامی دوستان
قديم 6 October 2008, 02:40 PM
آواتار khoshnam55

khoshnam55 آفلاين است khoshnam55 

Junior User

زمان پيوستن: 02 Apr 2004
سپاس ها: 30
از ايشان 37 بار و در 18 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

با تشكر از دوستان عزيز

من يه چيزي شنيدم نمي دونم راسته يا نه مي گن يه سري مدل سفارشي هم داره كه امكانات و قيمتش بالاتر است اين درسته مثل بعضي بنز يا bmw هست كه يه سري option اضافي دارن ؟
قديم 6 October 2008, 03:47 PM
آواتار the end

the end آفلاين است the end 

Junior User

زمان پيوستن: 31 Aug 2006
سپاس ها: 98
از ايشان 33 بار و در 24 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

من این خودرو رو ثبت نام کردم

جالبه بدونید همین روز دوم ثبت نام به اتمام رسید .

و جالبتر اینکه هیچ کدوم از دوستان منتقد جواب این سوال رو ندادند :

نقل قول
نوشته شده توسط the end مشاهده گفتگو

میشه دوستانی که از 407 انتقاد میکنند بگن الان مثلا آزرا که در این رنج قیمت هستش و بیشترین امکانات موجود رو نسبت به ماشینهای توی این رنج قیمت رو داره چه امکانات و ویژگی هایی بیشتر از 407 داره ؟ ( بجز قدرت )

نقل قول
نوشته شده توسط khosrobehzadi مشاهده گفتگو

ولي خدايي حيف نيست آدم 52 ميليون پول زبون بسته رو ببره بده به ماشيني كه تو ايران مونتاژ ميشته.

ماشین کاملا وارداتیه فعلا مونتاژنمیشه

Www.Bankekhodro.Com
قديم 6 October 2008, 04:34 PM
آواتار good_rally

good_rally آفلاين است good_rally 

Ultra User

زمان پيوستن: 03 Apr 2007
اتومبيل: پرايد
گوشی موبایل: Sony Ericsson P1
آخرين فيلم مشاهده شده: انعکاس
سپاس ها: 1،646
از ايشان 1،493 بار و در 583 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

سلام
جناب arash p mbz bmw عزيز
من هيچ بي احترامي به مديران دوستان وكاربران عزيز نكردم.
بعد از پست nojex عزيز
اگه نگاه كني من فقط يه پست زدم كه اونم اصلا بحث كل كل رو نداشتم و در پستم اينو گفتم كه اگه دوستان موافق باشند يه تاپيك مقايسه ايجاد كنيم وهيچ كل كل هم نداشتم واز دستور مدير عزيز اطاعت كردم.
ولي بعدش شما با اون پستتون ادم رو مجبور كرديد كه جوابتونو بده.

خدمت khosrobehzadi عزيز هم عرض كنم كه شما مثل اينكه از جريان 407 بي خبر هستيد.
دوست عزيز 407 قراره به صورت CBU وارد كشور بشه وقرار نيستش كه مونتاژ بشه وفعلا كاملا اين خودرو وارداتي است.

به هر حال من قصد كل كل با كسي رو ندارم واز اين جور كاراهم اصلا دوست ندارم ./ولي متاسفانه تعدادي از دوستان بحث كل كل رو وارد اين تاپيك كردند كه نه تنها بنده بلكه هركسي كه اين پست هاي عجيب وقريبه دوستان رو ميخوند راهي به جوز جواب دادن اون پست پيدا نميكرد .

به هرحال خواهشن بحث كل و مقاييسه رو كنار بگزاريد .
الانم من يه تاپيك مقايسه بين 407 ازرا كمري وسوناتا ايجاد ميكنم ودوستان هر بحث مقايسه اي كه دارند در اون تاپيك مطرح بفرمايند.
باتشكر.
قديم 6 October 2008, 04:56 PM
آواتار A_R_Z

A_R_Z آفلاين است A_R_Z 

Senior User

زمان پيوستن: 07 Dec 2007
سپاس ها: 230
از ايشان 315 بار و در 130 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

نقل قول

5- جناب a-r-z عزيز راجب 407 من فقط اطلاعاتي كه داشتم رو گذاشتم و همه جا هم گفتم اين نظر منه و بكسي تحميل نكردم اين حرف شما كه مي گيد كسي كه 50 ميليون پول ماشين مي ده فكر پول بنزينش هم مي كنه اصلا

اين طور نيست از نظر من چون توي جامعه الان ما مردم فقط به كلاس و مد و ... فكر مي كنم نه چيز هاي مهم تر طرف نون شب نداره

ماشينه ان چناني يا لبا س مارك دار مي پوشه شما بيا پمپ بنزين ميرداماد ببين تو صف بنزين معمولي چه ماشين هايي مي ايستن بعد صف سوپر رو ببين من تو پستم با توجه به ديد الان مردم گفتم ماشين v6 پول دور ريختنه

مشکل اینجاست که ماشین های وارداتی بالای 1300 سهمیه بهشون تعلق نمیگیره یعنی تقریبآ همه ماشین های وارداتی باید بنزین آزاد بزنن .

خیلی هاشون سوپر میزنن ولی اونایی که شما میبینی سوپر نمیزنه و داره بنزین معمولی میزنه بخاطر اینه که زورش میاد بقیه بنزین لیتری 100 تومن بزنن او لیتری 540 تومن بزنه میره کارت اصغر آقا رو میگیره میاد بنزین سهمیه بندی میزنه و گرنه مطمئن باش پولشو داره . البته یسری هم هستن که همه زندگیشونو جمع کردن یه ماشینه گرون خریدن ولی اینو نمیشه به همه اونایی که ماشین گرون دارن نسبت داد .

من یه دفعه حدودی حساب کردم اختلاف قیمت بنزین سهمیه بندی با آزاد برای یه ماشین معمولی تقریبآ ماهی 100 هزار تومن میشه که فکر نمیکنم برای این قشر مرفه جامعه پول زیادی باشه .

نقل قول

چون مي دونيد همن سوناتايي كه ميگيد ديگه v6 رو شركت وارد نمي كنه چون يكي از اشنا ها رفت بهش اين جواب رو دادن پس يه دليله منطقي داره ديگه

من این سوال تو ذهنمه که چطور ماشین هایی مثل آزرا 3.3 یا اپیروس 3.8 یا همین ماکسیمای خودمون مشکلی ندارن ولی مثلآ سونتا V6 یا 407 V6 مشکل دارن ؟

نقل قول

ايرانخودرو گفته 1- ما بحران بنزين داريم نياز به ماشينه كم مصرف داريم
2-اگه
V6 بيارن تو رنج bmw و benz مي شه و باتوجه به ديد مردم بازار خوبي نداره مثل cameyv6

1- خیلی ببخشید ولی ایران خودرو شکر خورده این حرف رو زرده ، اگه ایران خودرو واقعآ دلسوز مملکت بود و بحران بنزین براش مهم بود باید خط تولید بیشتر محصولاتش رو مثل همین پیکان وانت که صدی 15 میسوزونه جمع میکرد تا سرمایه کشور اینجوری هدر نره .

2- رقابت یعنی همین دیگه ، یعنی بتونی با همچین رقبایی یه جوری خدمات بدی که همه جذب محصولات تو بشن . اگه قرار باشه ایرانخودرو با ماشین های وارداتیشم نتونه تو بازار ایران رقابت کنه دیگه واقعآ باید درشو تخته کرد .

نقل قول

3- شما الان مي بينيد Bmw تو ايران بيشتر سري 4 سيلندر مياره 520 يا 320 يا 120 و ... چون بازاره مطلوبي داره

در مورد 320 و 120 خوب برای این اندازه بدنه موتور 4 سیلندر واقعآ کافی هستش و خیلی کم کسی سراغ 330 یا 128 میره ولی در مورد سری 5 بنظرم خوب عمل شده یعنی سری 5 با 3 نوع موتور عرضه شده و هرکس بنا به شرایط خودش یکیشو رو انتخاب کرده . البته من 530 هم زیاد میبینم .

به هر حال ماشین های V6 هم مشتری های خاص خودشونو دارن و نمیشه بخاطر این که بازار 4 سیلندر خوبه دیگه V6 وارد نکنیم .

در پایان خدمت دوست خوبم ، برادر khoshnam بگم که من اصلآ قصد جسارت ندارم فقط دوست دارم یه بحثی که میکنیم به یه نتیجه ای برسه .

کاربر زير از دوست گرامي A_R_Z به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده است :
khoshnam55 (8 October 2008)
قديم 6 October 2008, 05:27 PM
آواتار shahram2006_m

shahram2006_m آفلاين است shahram2006_m 

Tactical Manager

زمان پيوستن: 25 Jan 2006
اتومبيل: SD 1600
گوشی موبایل: iPhone 3GS & Samsung F480
آخرين فيلم مشاهده شده: Not Another Teen Movie
آخرين کتاب خوانده شده: THINK AND GROW RICH
سپاس ها: 5،178
از ايشان 3،448 بار و در 1،042 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

دوستان اينجا تاپيک پژو 407 هست.....
با اينکه احترام زيادي براي دوستان قائلم اما از اين پست به بعد هر گونه مطلبي به غير از موضوع اصلي پاک خواهد شد ، لطفا از تاپيک جداگانه براي بحث هاي مختلف استفاده کنيد.
ممنون از دوستاني که توجه ميکنند
قديم 6 October 2008, 05:40 PM
آواتار Navid_Aref

Navid_Aref آفلاين است Navid_Aref 

Attifo

زمان پيوستن: 02 Sep 2006
شهر: اصفهان
اتومبيل: رنو لوگان
گوشی موبایل: نوکیا N73 ME
سپاس ها: 3،027
از ايشان 3،815 بار و در 939 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

* استقبال تهراني‌ها از پژو407 *
پيش فروش نمايندگي‌هاي ايران‌خودرو در تهران تقريبا رو به اتمام است
15 مهر 1387
در حالي كه پيش فروش پژو407 در عمده نمايندگي‌هاي فروش ايران خودرو در تهران تقريبا به اتمام رسيده، پيش‌فروش اين خودرو در شهرستان‌ها ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اين‌كه سهميه پژو407 نمايندگان تهراني بيشتر از شهرستان‌ها بود، ولي گزارش‌هاي دريافتي حاكي از ته كشيدن موجودي نمايندگي‌هاست.
در اين رابطه مسوول يكي از نمايندگي‌هاي فروش ايران‌خودرو در تهران به ايسنا گفت: با وجود داشتن سهميه 100 دستگاه از اين خودرو، در همان روز نخست - ديروز - تمام پژوهاي 407 پيش‌فروش شد.
ساير نمايندگي‌هاي تهران نيز از شرايط مشابهي برخوردار بوده و تقريبا اكثر سهميه‌شان پيش‌فروش شده است.
با اين حال نمايندگي‌هاي ايران‌خودرو در شيراز، يزد، اهواز، تبريز و ساير نقاط كشور هم اكنون پيش‌فروششان ادامه دارد.
قيمت پژو407 با موتور 2000 سي‌سي در مدل اتوماتيك 52 ميليون تومان است، ولي نكته جالب در خصوص نوع دنده‌اي اين خودرو اعلام قيمت‌هاي تمام شده مختلف بود؛ به طوري كه از 46 تا 48 ميليون تومان در نوسان است.
با اين حال اين خودرو در پيش فروش يك وديعه‌اي براي مدل دنده‌اي 21 ميليون تومان و براي مدل اتوماتيك 24 ميليون تومان و بقيه هزينه خودرو نيز زمان تحويل در بهمن و اسفند ماه پرداخت خواهد شد.
در پيش‌فروش دو وديعه‌اي مدل اتوماتيك پژو407 مبلغ 15 ميليون و 900 هزار تومان در زمان ثبت‌نام و مبلغ 15 ميليون و 900 هزار تومان نيز در آذرماه و بقيه هزينه خودرو زمان تحويل از متقاضي دريافت خواهد شد.
در پيش‌فروش دو وديعه‌اي مدل دنده‌اي اين خودرو نيز مبلغ 14.5 ميليون تومان در زمان ثبت نام، 14.5 ميليون تومان ديگر در آذر ماه و بقيه هزينه خودرو نيز در زمان تحويل از متقاضي دريافت خواهد شد.

http://www.isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1209577
3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Navid_Aref به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
good_rally (6 October 2008), hosseinabd (6 October 2008), OH_MSS (6 October 2008)
قديم 6 October 2008, 06:34 PM
آواتار hosseinabd

hosseinabd آفلاين است hosseinabd 

Attifo

زمان پيوستن: 22 Dec 2007
شهر: شاهین شهر
اتومبيل: ریو
گوشی موبایل: Sony Ericsson w810i
سپاس ها: 8،644
از ايشان 2،172 بار و در 998 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

تهرانی ها اصولا ماشینهای وارداتی رو دوست دارند.
شما نمیدونید سهمیه تهران چقدر بوده؟
سهمیه شهرستانها مثلا شهرستان خودم چقدر بوده؟
پاسخ

Bookmarks

ابزار هاي گفتگو

تبلیغات در PHalls

ساعت هم اکنون 05:54 PM (براساس ساعت لندن +4.5) است ، وقت به خير.